LTV Lockhorst


Algemene informatie competitie

Competitie Jeugd

Informatie over Jeugdcompetitie | Rode Competitie | Oranje Competitie | Groene Competitie

Onze jeugdleden hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de competitie van de KNLTB (landelijk of district). De competitiedata zijn ieder jaar vanaf begin april t/m begin juni. In december moeten de aanmeldingen daarvoor worden gedaan. Daarnaast is er ook een najaarscompetitie voor de jeugd. Lees alles onder de verschillende kopjes hierboven.

Voor bijna iedere competitiesoort is het mogelijk om in te schrijven als team of als individu.
De Technische Commissie (=TC, inclusief de tennistrainer) zorgt voor de informatie over de competitie en zorgt voor de inschrijvingen bij de KNLTB.
De TC heeft als doel zo veel mogelijk jongeren met plezier competitietennis te laten spelen. Om die reden kan de TC, in overleg met betrokkenen, de aangevraagde indelingen wijzigen.

Gedurende de competitie voor de jeugd vereist de KNLTB dat er een volwassene aanwezig is tijdens de competitie-wedstrijden. LTV Lockhorst verwacht daarom dat er (in overleg tussen de ouders) altijd minstens een van de ouders aanwezig is om de jeugd te begeleiden. De TC biedt (gevraagd en ongevraagd) hulp en informatie om deze begeleiding goed te laten verlopen.

Tijden waarmee je rekening moet houden:

  zondag 09.00 - ca. 17.00 uur voor de gemengde teams
09.00 - ca. 16.00 uur voor de jongens- en meisjesteams

Een en ander kan variëren, afhankelijk van de weersomstandigheden en beschikbaarheid van de banen.

 

Competitie Senioren

Onze seniorleden kunnen deelnemen aan de competitie van de KNLTB (landelijk of district). 

Vanaf de eerste week in april start ieder jaar de voorjaarscompetitie, lopend tot begin juni. Hiervoor moeten in november de teams geformeerd en opgegeven worden.
Dames kunnen zich ook inschrijven voor de ITA dinsdag- of woensdagochtend-competitie. 

Los hiervan is er vanaf medio september tot eind oktober de najaarscompetitie. Hiervoor moeten in juni de aanmeldingen geregeld zijn.

Sinds 2012 is er ook een aparte wintercompetitie voor dubbels in de hal. Deze is op zondagmiddag/avond en loopt van oktober tot en met maart.

Voor bijna iedere competitiesoort is het mogelijk om in te schrijven als team of als individu. De TC (=Technische Commissie) zorgt voor de informatie over de competitie en zorgt voor de inschrijvingen.
De TC heeft als doel zo veel mogelijk mensen met plezier competitietennis te laten spelen. Om die reden kan de TC, in overleg met betrokkenen, de aangevraagde indelingen wijzigen. 

De organisatie van de wintercompetitie is in handen van een apart organisatiecomité. De informatie hierover staat HIER op onze site vermeld.

Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...