LTV Lockhorst


BarCommissie

Samenstelling

Functie Naam Email Foto
Inkoop Gerard Hilderink
Barplanning Dorien Roskam-de Boer
Kassabeheer Gerard Hoeve  
Lid Frank Heussen
 

Na het tennissen is het natuurlijk heerlijk vertoeven in het clubhuis onder het genot van een hapje en een drankje. Daarom hebben we een BarCommissie (BC) die zorg draagt voor het 'bargebeuren'. Een uitstekende kwaliteit en lage consumptieprijzen daar staat de BC ook voor. De winst komt volledig ten goede aan de vereniging.

Taken en verantwoordelijkheden

De BC bestaat uit meerdere leden die ieder een specifieke taak uitvoeren op basis van gezamenlijke verantwoordelijkheid.
De belangrijkste taak van de BC is het draaien van bardienst zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de leden: heldere instructies, een handige kassa, een koelkast met glazen deuren, etc.

Daarnaast kennen we een aantal hoofdtaken:

  • de planning van de bardiensten
  • het beheer van drank- en voedselvoorraden
  • het inkopen van verse producten, met name tijdens competitie en onze toernooien
  • aansturing van en op juiste wijze doen uitvoeren van de bardiensten, d.w.z. het maken van procedures en het geven van instructies.

Andere taken zijn de administratieve controles betreffende de kassa, het verstrekken van overzichten inzake omzet, inkoop en verbruik van de bar. De BC verleent extra diensten bij gelegenheden zoals nieuwjaarsreceptie, Algemene Leden Vergadering en andere evenementen. 

Voor de uitvoering van deze taken is er natuurlijk binnen de vereniging veel contact met het bestuur, de commissies en de leden én extern met de leveranciers over de aanschaf en vervanging van voorzieningen en over het assortiment. Ook neemt de BC deel aan de bestuursvergaderingen.

Plannen bardiensten
Alle leden tussen de 18 en 75 jaar draaien 3 of 4 keer per seizoen een bardienst. Een leuke manier om de overige leden te ontmoeten en zo zijn we met z’n allen verantwoordelijk voor een gastvrije vereniging waar het goed toeven is. 

De planning van de bardienst vindt ieder jaar plaats voor het begin van het seizoen in maart. Je kunt zelf via de site de bardiensten inplannen.

Vragen of opmerkingen?
Voor het plannen van bardiensten: mail de barplanning
Voor algemene vragen: mail de BarCommissie

Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...