LTV Lockhorst


TechnischeCommissie

 

Samenstelling

Functie Naam Email Foto
Voorzitter Raoul Agterberg
Selectie Wessel Hakstege
Contact KNLTB Jeroen Raaijmakers
Tenniskids Marije Beekhuis-Herder
Lid Ruud Dorst

Taken en verantwoordelijkheden

Naast de competitie houdt de TC zich bezig met de jeugdtrainingen en de clubkampioenschappen. De TC heeft zich ten doel gesteld het tennisniveau op LTV Lockhorst naar een hoger plan te brengen. Wat is er namelijk leuker dan op een mooie competitiedag, zittend op het terras, naar een goede pot tennis te kijken.

Elk jaar worden voor zowel de jeugd als de senioren clubkampioenschappen georganiseerd. Dit kan alleen gebeuren door vrijwillers die de TC hierin willen ondersteunen. Het belangrijkste van de clubkampioenschappen is altijd het gezellig tennissen met elkaar gedurende twee weken. Voor elk niveau is een categorie opgezet dus je speelt altijd tegen mensen van hetzelfde niveau.

Met de komst van de blaashal zijn er meer trainingsmogelijkheden in de winter voor de jeugd zodat ze door kunnen stromen naar de hogere competitieteams. Een ander middel om dit te bewerkstelligen is het opnieuw introduceren van selectietrainingen. Voor een select gezelschap worden extra trainingen ingepland zodat zij meer op sterkte kunnen trainen. Dit moet gaan resulteren in betere jeugdspelers en daarmee in de toekomst beter tennis op Lockhorst.

De begeleiding die de jeugd krijgt staat uiteraard ook klaar voor de senioren. Er is altijd gelegenheid om les te nemen waardoor de trainers je de beginselen van het spel bij kunnen brengen of waardoor we verder kunnen werken aan de techniek.
Er zijn meerdere trainers aanwezig om voor deze begeleiding te zorgen.

Vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar de TechnischeCommissie.

Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...