LTV Lockhorst


HalCommissie

 

Samenstelling

Functie Naam Email Foto
HalCommissie Frank Heussen

Taken en verantwoordelijkheden

De HalCommissie (HC) kent de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Promoten tennissen in de blaashal

De HC is verantwoordelijk voor het jaarlijks vaststellen van de marktconforme tarieven voor het verhuren van een tennisbaan in de blaashal; hetzij via een contract voor het gehele winterseizoen of via de vrije verhuur. Het is van belang om jaarlijks zowel intern als extern promotie te doen voor het verhuren van de banen in de blaashal. Door actief de verhuur te promoten is de kans groter om de bezettingsdoelstelling jaarlijks te realiseren, waardoor de exploitatie van de blaashal jaarlijks minimaal kostendekkend kan zijn.

  • Relatiebeheer contractanten

Leden en niet-leden kunnen een contract afsluiten voor het huren van een baan gedurende het winterseizoen. De HC zorgt ervoor dat de contractant voorzien wordt van het juiste contract en zorgt er tevens voor dat, voorafgaande aan de start van het winterseizoen, de contractant de bijbehorende factuur ontvangt.

  • Baanplanning

De HC publiceert de bezetting van de banen gedurende het winterseizoen in het clubhuis. De HC zorgt er voor dat de bardienst/toezichthouder gedurende het winterseizoen de beschikking heeft over een dag/week planning, zodat duidelijk is wie er gebruik maken van de blaashal en welke vrije banen er nog zijn. De Barcommissie wordt in detail geïnformeerd over de bezetting van de blaashal, zodat zij hiermee rekening houden bij het plannen van de bardienst.

Vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar de HalCommissie.

Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...