LTV Lockhorst


Onze vereniging

LTV Lockhorst is in 1963 opgericht en sinds die tijd aangesloten bij de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond).

De vereniging streeft er naar de sportiefste en gezelligste vereniging van Leusden e.o. te zijn (en te blijven).
Lockhorst streeft niet naar landelijke bekendheid. Bij ons dus geen zwaar gesponsorde spelers; gezelligheid en sportiviteit staan centraal. Uiteraard doen wij met een groot aantal teams mee in de competitie. Wordt een team kampioen dan vieren wij dat uitbundig. Het recreatieve aspect staat voorop en het 'after-tennis' gebeuren is voor de leden een belangrijk aspect.

Ons streven is er dan ook op gericht dat een ieder zich 'thuis' voelt bij de club.
Er worden het hele jaar activiteiten georganiseerd. Hieraan nemen zowel de beginnende als de gevorderde spelers deel. Ook tijdens toernooien is er doorgaans voldoende ruimte voor degenen die vrij willen spelen.

Lockhorst kent op dit moment geen wachtlijst. Wel is het zo dat wij bewust hebben gekozen voor een maximum van 800 leden. De meeste leden kennen elkaar bij naam en dat willen wij zo houden. Bovendien willen wij voorkomen dat we in de rij moeten staan om een balletje te slaan. 

Ons tennispark

Adres: Burg. Buiningpark | Bavoortseweg 11 | 3833 BM  Leusden | Tel: 033-4941690
ROUTEKAART

A28 uit richting Utrecht
 • Afslag Leusden-Zuid, Woudenberg;
 • Ga richting Woudenberg;
 • Ga bijde eerste verkeerslichten linksaf, richting Leusden;
 • Volg deze weg, over het spoor, bij verkeerslichten linksaf;
 • Ga direct links, na ongeveer 300 meter parkeren.
A28 uit richting Hoevelaken
 • Afslag Leusden;
 • Bovenaan de afslag bij stoplichten, linksaf;
 • Bijde tweede verkeerslichten rechtsaf;
 • Bij de vierde verkeerslichten rechtsaf;
 • Ga direct links, na ongeveer 300 meter parkeren.

LTV Lockhorst is gestart met 3 gravelbanen, maar inmiddels zijn dit 9 ProVision banen. 
Alle banen beschikken over een goede lichtinstallatie, zodat van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat gespeeld kan worden. Banen en clubhuis zijn eigendom van de vereniging.

Wij tennissen zowel in de zomer als in de winter. In het winterseizoen even bellen naar het clubhuis als je twijfelt of de banen bespeelbaar zijn. telefoon 033-4941690.

Onze blaashal

Sinds oktober 2005 beschikt LTV Lockhorst in de wintermaanden over een blaashal op ons tennispark. Deze blaashal (Ab Noordkamphal) overdekt drie banen en is beschikbaar van 1 oktober tot 1 april. De blaashal heeft verwarming zodat er onder aangename omstandigheden getennist kan worden.

Zowel leden als niet-leden kunnen van de blaashal gebruik maken door:

   • Een contract af te sluiten voor een vaste baan op een vast tijdstip gedurende het gehele winterseizoen.
   • Het huren van een vrije baan voor een bepaalde tijd en dag.

Ons clubhuis

Ondanks dat LTV Lockhorst de oudste tennisvereniging uit Leusden is, beschikt de vereniging over een modern, ruim opgezet clubhuis, voorzien van alle gemakken om je verblijf te veraangenamen.
Ruime kleedkamers en warme douches zorgen ervoor dat je je na het spelen even op kunt frissen.
Uiteraard is er een ruime en goed voorziene bar. Aangezien de bar door de vereniging zelf beheerd wordt zijn de prijzen van consumpties uiterst vriendelijk te noemen.

Vanuit het clubhuis en de twee aangrenzende terrassen heb je een prima zicht over de 9 banen, waardoor je geen partij hoeft te missen.

We beschikken over een fietsenstalling op eigen terrein. Het Burgemeester Buiningpark heeft voldoende parkeergelegenheid.

Onze openingstijden

Zomerseizoen; 1 april - 1 oktober open vanaf 8.30 uur tot 23.00 uur

Winterseizoen; 1 oktober - 1 april open vanaf 9.30 uur tot zonsondergang. In de weekends kan 's avonds vanaf 18.00 uur niet meer getennist worden.

Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...