LTV Lockhorst


JECO hoekje

Introductie JECO

Samenstelling

Functie Naam Email Foto
JECO Mariët Altena
Willemijn van der Laan
 

In dit hoekje komt alle grappige, leuke en belangrijke informatie te staan over de activiteiten voor de jeugdleden van LTV Lockhorst. Dit is de pagina voor en door jou. Heb je daarom zelf een leuk idee of heb je zelf iets geschreven wat zeker op de site moet komen, stuur dan een mail met je idee of je zelfgeschreven stukje naar de JECO.

 

31 oktober 2015 - Halloween

Kom jij ook gezellig met de jeugd het Halloween feest meevieren op Lockhorst?

 

 

Programma

16.00-16.15 uur Welkom met een griezelig hapje en drankje 
16.15-17.15 uur
Knutselprogramma - neem zelf een glazen potje mee! (Als ouder mag je ook meehelpen met knutselen, graag zelfs!!)
17.15 uur Prijsuitreiking mooiste Halloween outfit
17.30-19.00 uur
Avond eten en griezelfilm
19.00-20.00 uur
Halloween spellen op de tennisbaan.Neem je zaklamp mee!!
20.15 uur Prijsuitreiking winnend team en afsluiting

Wij hopen op een griezelig plezierige avond. Laat je weten of je komt? Je mag ook één vriendje/vriendinnetje meenemen (wel vooraf aanmelden). Opgeven kan tot 24 oktober met je naam en leeftijd. Vergeet niet je Halloween outfit aan te trekken Want wie weet win jij de prijs voor de mooiste Halloween outfit!

 

13 juni 2015 - Ouder-Kind toernooi


Zaterdag 13 juni vond het Ouder-Kind toernooi plaats. Maar liefst 21 koppels hadden zich ingeschreven in de categorieën Rood en Oranje. De dag begon bewolkt met wat regen maar dit was gelukkig van korte duur. In de middag kwam de zon al weer tevoorschijn. Er werden veel leuke rally’s gespeeld, ouders konden met elkaar kennis maken en broertjes en zusjes vermaakten zich rondom de banen. Tegen 14:00 uur vonden de finales plaats, gevolgd door de prijsuitreiking. Remi en zijn vader Roy Scholten zijn de winnaars in categorie Rood geworden In categorie Oranje zijn Joost en zijn moeder Renee van Rooden op de eerste plaats geëindigd. Allen van harte gefeliciteerd! Wij vonden het een geslaagde dag en hopen iedereen volgend jaar weer te zien!

Alle foto's vind je hier


29 maart 2015 - Openingsdag voor de jeugd - Tennisclinic - Hakhorst Pannenkoeken 

Het lijkt nog ver weg, maar het tennisseizoen staat alweer op het punt om te beginnen. Op zondag 29 maart organiseert Lockhorst de Openingsdag van het zomerseizoen 2015.  

Om het zomerseizoen goed te starten en ter afsluiting van de wintercompetitie is er een speciaal programma gemaakt. Eerst een tennisclinic, daarna kun je vrij spelen/wedstrijdjes spelen tegen elkaar.  En dan is het tijd voor een lekkere pannenkoek! We hebben Pannekoekboerderij de Hakhorst uitgenodigd om speciaal voor jou en je familie/vrienden pannenkoeken te bakken!  

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:
16:00 – 16:30                                       : Ontvangst jeugdleden
16:30 – 18:00                                       : Tennisclinic voor alle jeugdleden die hun broertje, zusje, vriend of vriendin mogen meenemen.
18:00 – 20:00                                       : Mogelijkheid vrij te spelen
18:15 – 18:30                                       : Afsluiting Wintercompetitie 2013/2014
18:15 – 20:00                                       : Pannenkoeken eten, verzorgd door de Hakhorst

Kosten tennisclinic + 1 pannenkoek* jeugd:                               €7,50

Kosten 1 pannenkoek* voor ouders/niet deelnemers tennisclinic   €4,50

*Binnen de prijs kun je één pannenkoek halen. Dit is een pannenkoek naturel/poedersuiker/stroop of pannenkoek met 1 ingrediënt (spek, kaas, ananas of rozijnen). Wil je nog een pannenkoek? Bij de bar kun je voor €4,50 je pannenkoek betalen.

Opgeven
Sta je al te trappelen en wil je graag meedoen met de tennisclinic en pannenkoeken eten? Dat kan! Geef je dan vóór 27 maart op via . Vermeld hierbij je naam en de naam van je familieleden die eventueel een pannenkoek komen eten. Betalen kan bij binnenkomst op de dag zelf.

Wij hopen jullie allemaal te zien op 29 maart!

Groet van de JECO

 

5 december 2014 - Sinterklaas kleurwedstrijd

Alle Lockhorst kinderen zaten boven hun kleurplaat gebogen
Dat zag de Sint met eigen ogen.
Ja, Sint zag het gebeuren
De Lockhorst jeugd houdt van kleurplaten inkleuren.

Er zijn twee winnaars uitgekozen met de mooiste kleurplaat
Een mooie cadeaubon van Intertoys is de prijs van dit eindresultaat.

De winnaressen: 
t/m 8 jaar: Annebelle van Heugten
t/m 12 jaar: Daniëlle Swarte

Op 5 december haal je bij je trainer het cadeau
Gefeliciteerd meiden, chapeau!

Wij hopen dat je van je prijs geniet
Met lieve groetjes, Sint en Piet (en de JECO)

 

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land en daarom organiseren wij voor de jeugd t/m 12 jaar een Sinterklaas kleurwedstrijd. Tijdens jouw training krijg je van je trainer een mooie kleurplaat. Niet gekregen of kwijtgeraakt? Download hem hier.

Kleur de plaat op je allermooist in en hang hem voor 1 december op het prikbord tegenover de toiletten in het clubhuis. We hebben twee groepen: 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar en de mooiste platen winnen een prijs. Op 5 december maken we bekend wie de winnaars zijn via de mail en op de website.

Allemaal meedoen dus! Veel plezier! 

 

31 oktober 2014 - Halloween Party

Foto's Halloween Party

Er kwamen maar liefst 54 kinderen naar de Halloween Party bij LTV Lockhorst. Leden en ook hun vriendjes en vriendinnetjes. Wat een positieve verrassing! Met wat last-minuten improvisatie is het allemaal gelukt: 50 pompoenen tegen een redelijke prijs.

Er zijn veel verschillende pompoengezichten gemaakt door de kinderen en de ouders. Het was een prachtig gezicht toen buiten alle kaarsjes in de pompoenen werden aangestoken. 

Na het pompoensnijden was er film: Monsters&Co, met tussendoor iets te eten. Vanaf 18.30 uur was het griezeltijd. In groepjes moesten de kinderen zes griezels vinden die zich verstopt hadden op het park, en de bijbehorende opdracht uitvoeren (o.a. Halloween quiz en Versla de Weerwolf op de tennisbaan). Wilco, Jeroen, Ellen, Marieke en Marije hartelijk dank! Jullie zagen er fantastisch uit!

Marieke Dröge heeft weer geholpen met de aankleding van het clubhuis. Bij haar kun je terecht voor creatieve suggesties, materialen of hulp bij de uitvoering van spellen en activiteiten (www.eerstehulpbijfeestjes.nl). En natuurlijk Dorien en Trinette hartelijk bedankt voor de bardienst.

Graag tot een volgende keer.
Lisanne, Sylvia en Marije

 

 

 

 

Programma

16.30-17.45 uur
    Pompoengezichten maken. Wij zorgen voor pompoenen en gereedschap. Neem jij je eigen herfstspullen mee voor extra versiering?
17.45-18.30 uur
    Avond eten
18.30-19.30 uur
    Griezeltocht met als afsluiting drinken en wat lekkers. Neem je zaklamp mee!!

Wij hopen op een griezelig plezierige avond. Laat je weten of je komt? Je mag ook een vriendje/vriendinnetje meenemen (wel vooraf aanmelden). Opgeven kan voor het hele programma maar ook alleen voor de griezeltocht. Vergeet niet je Halloween outfit aan te trekken!

 

30 maart 2014 - Openingsdag voor de jeugd

Het lijkt nog ver weg, maar het zomerseizoen staat alweer op het punt om te beginnen. Op zondag 30 maart organiseert Lockhorst de Openingsdag van het zomerseizoen voor jeugd en senioren.
Voor de jeugd is er een speciaal programma om het zomerseizoen te starten en de wintercompetitie af te sluiten. Alle jeugdleden kunnen meedoen aan een tennisclinic van 16:30 tot 18:00 uur. Hierna is er de mogelijkheid om wedstrijdjes te spelen tegen elkaar, zijn er extra activiteiten
en is er een BBQ speciaal voor jou met je familie. 

Het programma van de dag ziet er als volgt uit

16:15 – 16:30  : Ontvangst jeugdleden
16:30 – 18:00  : Tennisclinic
18:00 – 20:00  : Mogelijkheid om wedstrijdjes te spelen en meedoen aan extra activiteiten
18:15 – 18:30  : Afsluiting Wintercompetitie 2013/2014
18:30 – 20:00  : BBQ voor ouders en kinderen

Kosten tennisclinic en BBQ jeugd: € 7,00
Kosten BBQ senioren: € 9,00
Sta je al te trappelen en wil je graag meedoen met de tennisclinic en BBQ? Dat kan! Geef je dan vóór 26 maart op via . Vermeld je naam en de naam van je familieleden die eventueel ook komen barbecueën. 

Wij hopen jullie allemaal te zien op 30 maart!

Groeten van de JECO

 

Jongens 11-17 jaar kampioen najaarscompetitie 2012

In de najaarscompetitie is het zondag jongensteam 11-17 jaar, bestaande uit Bas, Laurens, Robbert, Wouter en Yannick, kampioen geworden. Alle ontmoetingen eindigden in een overwinning, slechts twee partijen gingen verloren. Hoewel het team met nog één wedstrijd te spelen al kampioen was, hebben ze ook de laatste wedstrijd winnend afgesloten. Dit kenmerkt de echte kampioenen! Een knappe prestatie; enkele teamleden tennissen pas een paar jaar. De jongens zijn met een beker in het zonnetje gezet.


Powerpoint presentatie Tennis Kids 

Op 22 september is er een informatiebijeenkomst over Tennis Kids geweest.Hier de presentatie...


Hoi Lockhorst leden!

Ik ben Yannick Broekhuizen, ik ben 14 jaar en tennis nu al 3 jaar bij Lockhorst.
Ik moest voor school een maatschappelijk stage lopen en heb aan mijn trainer Martin gevraagd of ik dat bij hem kon doen. Hij zei meteen dat het wel kon op dinsdag en donderdag.

Dus ik ging zes weken lang iedere dinsdag en donderdag naar de tennisbaan om te helpen met training geven.
Ik vond het hartstikke leuk om te doen en heb ook erg veel geleerd over tennis, wat ik niet geleerd zou hebben als ik niet mijn stage bij Martin had gedaan.

Het enige jammere is wel dat mijn stage zo snel voorbij was! Groeten Yannick 


Tenniskids

Zoals jullie allen vast gemerkt hebben is Lockhorst vanaf april 2012 gestart met het succesvolle lesprogramma Tenniskids. Weet je nog niet wat dit precies inhoudt?
Alle informatie en filmpjes over Tenniskids zijn terug te vinden op de Tenniskids pagina; KLIK hier

16.30-17.45 uur
Pompoengezichten maken. Wij zorgen voor pompoenen en gereedschap. Neem jij je eigen herfstspullen mee voor extra versiering?
17.45-18.30 uur
Avond eten
18.30-19.30 uur
Griezeltocht met als afsluiting drinken en wat lekkers.Neem je zaklamp mee!!

Wij hopen op een griezelig plezierige avond. Laat je weten of je komt? Je mag ook een vriendje/vriendinnetje meenemen (wel vooraf aanmelden). Opgeven kan voor het hele programma maar ook alleen voor de griezeltocht. Vergeet niet je Halloween outfit aan te trekken!

 

Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...