LTV Lockhorst


Tennislabel

 

Het tennislabel is het pasje dat je nodig hebt om te mogen tennissen op een van de negen banen van het tennispark. Je naam, geslacht, geboortedatum, KNLTB-nummer en speelsterkte en het jaar van geldigheid staat er op. Dit label heb je ook nodig als je toernooien en competitie wilt spelen.

Ieder jaar wordt er door de KNLTB weer een nieuw label uitgegeven. Het tennislabel krijg je als de contributie is betaald en voor senioren de bardienst is geregeld en het IVA certificaat aan ter beschikking is gesteld.

Het tennislabel :
  • kan worden opgehaald op labeldag - meestal een zondag eind maart/begin april.
  • kan worden opgestuurd als je een aan jezelf geadresseerde en voldoende gefrankeerde enveloppe inlevert bij de Ledenadministratie (vóór Labeldag).
  • kan na labeldag worden opgehaald in het clubhuis. Daar komen alle niet afgehaalde labels te staan van leden die wel de contributie hebben betaald en de bardienst hebben geregeld en het IVA certificaat ter beschikking hebben gesteld aan barplanning@ltv-lockhorst.nl. Vraag de bardienst naar je label.

Tennislabel kwijt ?

Meld dit bij de Ledenadministratie en na betalen van de hiervoor verschuldigde € 6,- vragen zij een nieuw label aan bij de KNLTB.

Tennislabel werkt niet ?

Als het afhangbord het label niet herkent, probeer dan de magneetstrook schoon te maken met een vochtig doekje. Wordt het label daarna nog niet herkend, meld dit bij de Ledenadministratie. Die stuurt het label op naar de KNLTB.

 

 

Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...