LTV Lockhorst


Baseline / Filmmarathon

Oogleden op stokjes?

Het is zaterdag 11 februari 23.55 uur. Het clubhuis ligt bezaaid met kussens, matrassen en slaapzakken. Als je goed luistert, hoor je het geknars van popcorn. Spannende geluiden van Mrs en Ms Smith knallen uit de geluidsboxen; 15 paar ogen kijken gespannen naar het grote scherm op Lockhorst.
Je kan je afvragen: “Waar gaat dit allemaal over?”. Beste leden van Lockhorst:  De JECO heeft weer een evenement georganiseerd: DE FILMMARATHON.

Om 20.00 uur kwamen de eerste jeugdleden binnengelopen, een aantal ervan met introducé. Het eerste half uur was er de mogelijkheid om luchtbedden op te pompen, de slaapplek te installeren en een aantal spellen te spelen.
Om 20.30 uur begon de eerste film: The Smurfs. Vervolgens heeft iedereen gekeken naar Happy Feet 2, Mrs en Ms Smith, Scary Movie 2, Final Destination. De laatste film is om 6.00 uur opgestart. De echte Die Hards hebben het de hele nacht volgehouden, al zagen we een aantal ogen af en toe stiekem dicht glijden en hebben we de knikkebollen goed kunnen tellen.
De jeugdleden die op tijd fit wilden zijn voor de training zijn rond 0.00 gaan slapen in de herenkleedkamer.

De volgende ochtend stonden om 7.00 uur de gekookte eitjes klaar om gegeten te worden. Vervolgens werd er door Christian een training gegeven. Rondom het veld en het welbekende RING-RING maakten de training erg leuk en volgens ons heeft iedereen genoten, ondanks de weinige slaap. Om 8.30 uur was het tijd om de spullen te pakken en weer naar huis te gaan. Waarschijnlijk om de nodige uurtjes bij te slapen.

De filmmarathon was in ieder geval geslaagd en wij gaan dan ook snel weer een filmmarathon organiseren!
Hopelijk ben je er dan (weer) bij.


de JECO


Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...