LTV Lockhorst


Baseline / Open Tennisdag

Geslaagde Open Tennisdag


 De Open Tennisdag vond op zaterdag 24 maart bij LTV Lockhorst plaats.
Een sportieve dag die geheel in het teken stond van tennis!

De dag begon ’s ochtends met twee Tenniskids clinics. Tenniskids is een programma van de KNLTB dat gebruik maakt van verschillende niveaus om jonge tennissers vaardigheden en tactiek van tennis aan te leren middels verschillende baanlengtes en tennisballen.
Gedurende drie weken in maart hebben verschillende scholen al kennis kunnen maken met het Tenniskids programma dat LTV Lockhorst aanbiedt.

Alle Leusdense kinderen waren uitgenodigd voor de clinics op de Open Tennisdag. Op de dag zelf was het dan ook een drukte van jewelste; er stonden zo’n 50 kinderen klaar om aan de lessen deel te nemen. De kinderen deden spelenderwijs mee aan verschillende tennisoefeningen en mochten aan het einde van de clinics prijsschieten voor een aantal gave prijzen. Na de lessen stond er een grote stapel pannenkoeken klaar en konden de kinderen springen op het springkussen.

Vanaf 14.30 uur waren de volwassenen aan de beurt. Leden en niet-leden waren welkom om mee te doen aan een oefentraining die gegeven werd door Christian Heinerman. Met een klein groepje is er een gezellige middag van gemaakt. Naast wat oefeningen is zelfs de servicemeter nog even uit de kast gehaald om te testen hoe hard de deelnemers konden serveren.
Jammer dat er wat weinig deelnemers waren.

De dag is afgesloten met lekkere hapjes en een wijnproeverij, die verzorgd werd door de Wijnkaraf; terwijl de deelnemers nog lekker na konden genieten van het heerlijke weer.

Al met al een sportieve, zonnige en hele gezellige dag!


AH


Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...