LTV Lockhorst


Baseline / 12 september 2012

Kick-off voor het sportseizoen 2012-2013
 
Wie woensdag 12 september op het Burg. Buiningpark aanwezig was, is getuige geweest van een grootse sportmiddag. De combinatiefunctionarissen, Lauret Sanders en Lisanne Huijzendveld hebben het afgelopen jaar in samenwerking met negen sportverenigingen toegewerkt naar de Kick-off van het sportseizoen 2012-2013. Een van de verenigingen die daar aan deelnam was LTV Lockhorst.
 
Woensdag 12 september was het eindelijk zover! De wethouder van sport, Erwin Jansma, startte om 13.30 uur met een leuke welkomstspeech waarna de kinderen de hele middag lekker konden gaan sporten.
 
Alle kinderen hebben tijdens de voorbereidingen een strippenkaart ontvangen op school. Deze konden zij gebruiken bij de kick-off. Gedurende de hele middag waren er negen verschillende sporten te beoefenen.
Door deel te nemen aan een sport kregen zij een stempel op de strippenkaart. Vanaf deelname aan zes sporten ontvingen de kinderen tegen inlevering van de strippenkaart een kortingsbon van de Sportshop Leusden.
Bij deelname aan alle negen sporten mochten de kinderen de strippenkaart inleveren en konden zij bij de loterij in aanmerking komen voor leuke prijzen.
 
LTV Lockhorst had een leuke tennisactiviteit neergezet op het kunstgrasveld van Antilopen. Trainer Christian, Gerard Hilderink en Frank Maas hebben er voor gezorgd dat de kinderen konden kennismaken met de tennissport.
Er was zelfs een mega tennisracket en tennisbal geregeld waarmee de kinderen een keer mee konden tennissen! Daarnaast was er een kraampje bij de sportactiviteit,  waar voor de ouders de nodige informatie te vinden was.

Gedurende de middag zijn er flyers uitgedeeld in de hoop dat er weer nieuwe kids mee gaan doen met Tenniskids! In de maand september kunnen de geïnteresseerde kinderen meedoen aan 2 proeflessen die worden gehouden op woensdag 19 en 26 september van 14.10 tot 15.00 uur of op vrijdag 21 en 28 september van 15.40 tot 16.30 uur.
 
Aan het einde van de dag werden er bij de loterij mooie sportprijzen  weggegeven  waarbij onder andere een Tenniskids winterlidmaatschap werd verloot!
 
Met zo’n 350 tot 400 deelnemende kinderen en heel veel ouders was het een groot succes!

Voor de volledige foto-impressie; KLIK hier... 


LS / LH


Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...