LTV Lockhorst


Baseline / BarCommissie

BarCommissie in nieuw jasje

's Morgens na het spelen een lekker kopje koffie of thee drinken of na de competitie een pilsje; het hoort er bij en is voor iedereen een doodnormale zaak.
We staan er maar weinig bij stil dat er veel werk gedaan wordt op de achtergrond om alles draaiend te houden.

Dorien de Boer

  (coördineert de barplanning)

René Lith

(zorgt voor voldoende voorraad)

Luuk Seunninga

 (beheert de financiën)

Wat we ons ook weinig realiseren is dat we als vereniging ruim € 40.000 overhouden aan de bar. Voor een vereniging als Lockhorst is dat heel veel geld. Reden voor het bestuur om aandacht te besteden aan een goed opgetuigde BarCommissie (BC). 

 Ramon Smet heeft de uitdaging aangenomen om voorzitter te worden van de vernieuwde commissie 

De opdracht voor de BC is om het huidige inkomstenniveau vast te houden. Een meer gestructureerde opzet is hierbij onontbeerlijk. Ramon, René, Dorien en Luuk zijn met Gerard Hilderink vanuit het bestuur aan de slag gegaan.

En er zijn vorderingen!
Allereerst is er een discussiestuk opgesteld waarin wordt aangegeven waarom het belangrijk is om een barcommissie te hebben, wat de uitgangspunten zijn, wat de taken zijn van de barcommissie, hoe de omzet er uit ziet die we draaien en hoe een barcommissie er uit zou moeten zien.
We werken op dit moment aan een aantal zaken:

  •  Hoe kunnen we de bardienst eenvoudiger maken?
  •  Zitten we nog wel bij de juiste leverancier?
  •  Hebben we de vergunningen voldoende op orde?
  •  Is de apparatuur (tap/koelinstallatie) nog up to date?
Concreet zijn we in gesprek met Heineken, InBev (met merken als Gulpener, Jupiler en Hertog Jan) en met Scheerder. Hopelijk verrassen zij ons met nieuwe ideeën en scherpe offertes. Met de leveranciers wordt ook gesproken over de apparatuur en over de mogelijkheden om de bardiensten te versimpelen.

We houden jullie op de hoogte.

Last but not least een prijsvraagje:

Hoeveel kopjes koffie zijn er in 2011 in ons clubhuis verkocht? Voor degene die het raadt of er het dichtste bij zit hebben we een leuke attentie.

Mail jouw aantal voor 30 november aan: .
 

BC


Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...