LTV Lockhorst


Heinerman Tennis


Staat voor

Kwaliteit: Heinerman Tennis werkt samen met de beste tennistrainers, partners en materialen zoals tennisrackets, tennisballen etc.

Ontzorgen: Als partner van de tennisvereniging / organisator van een bedrijfsuitje. Wij nemen de complete organisatie van u uit handen.

Sportiviteit: Tennis is een sportieve, gezonde activiteit. Zo benaderen wij ook onze tennislessen en evenementen.

Passie: Mensen enthousiasmeren voor tennis, dat doe je maar op één manier. De eigen passie overdragen!

Voor iedereen: Heinerman Tennis is er voor iedereen, of je nou een gevorderde speler bent of nog nooit een racket hebt aangeraakt.

 

Even voorstellen

 

        06 36157387

Mijn naam is Christian Heinerman en sinds 1 april 2011 geef ik met veel plezier training op de mooiste club van Leusden!

Ik ben geboren in 1990 en woon in het centrum van Amersfoort. Ik ben op mijn 8e begonnen met tennissen en heb de sport nooit los kunnen laten. In mijn jeugd heb ik naast het vele trainen alle (landelijk) toernooien gespeeld en vanuit die passie besloot ik op mijn 18e de KNLTB-opleiding tot tennistrainer te volgen. In 2013 heb ik ook mijn B-opleiding succesvol afgerond. Als tennistrainer blijf ik me ontwikkelen door extra opleidingen en cursussen te volgen zoals bijvoorbeeld Tenniskids en heb ik in begin 2014 een trainers seminar in Australië bijgewoond (Australian Open).

Tot op de tennisbaan!!

 06 23313580
Mijn naam is Imro van der Wiel, geboren in 1993 en woonachtig in Woudenberg. Sinds april 2016 ben ik een van de nieuwe trainers bij LTV Lockhorst!

Ik ben begonnen met tennissen in Woudenberg bij 't Schilt toen ik 10 jaar was. Daarna heb ik bij verschillende clubs getraind o.a. LTC Barneveld en TIN ( Tennis Instituut Nederland) té Doorn. Toen ik mijn studie begon bij het CIOS Arnhem op mijn 16e jaar en zij naar twee jaar vroegen 'Wat wil jij gaan doen later' was het antwoord meteen 'Ik wil de tennisbaan op als leraar'. Ik heb binnen 2,5 jaar (een half jaar vertraging door een buitenlandse stage) mijn A-licentie gehaald en daarbij ook de applicatie Tenniskids. Naast tennisleraar ben ik afgestudeerd als sportdocent en manager sport, recreatie en toerisme. 

Op LTV Lockhorst ga ik de jeugd- en seniorentrainingen verzorgen. Door cursussen te blijven volgen, met collega's te praten over het vak en veel op de baan te staan wil ik blijven leren in het vak en groeien als persoon. Tennis is voor mij plezier en ontspanning waarbij ik op de baan wel erg fanatiek ben. Dat zul je ook in de trainingen kunnen verwachten waarbij ik vooral technisch en tactisch ga coachen/trainen. Ik heb er erg veel zin in en we zien elkaar op de tennisbaan!

 

Je kunt natuurlijk ook een mail naar je trainer sturen.

Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...