LTV Lockhorst


Baseline / Van de voorzitter

Beste Lockhorsters, tennisliefhebbers jong en iets minder jong


We hebben geen hardcopy clubblad meer en dan schiet het woordje van de voorzitter er bij in. Ik heb afgesproken met de CommunicatieCommissie dat zij mij als voorzitter een paar keer per jaar aan mijn jas trekken.
Natuurlijk krijgen jullie regelmatig de nieuwsbrieven met directe informatie die nodig is. Maar het is toch altijd aardig als de voorzitter zich persoonlijk tot de leden richt, nietwaar?

Op het moment dat ik dit schrijf hebben wij een zeer geslaagde vrijwilligersavond gehad. Prima verzorgd en iedereen happy met de avond. Lees het sfeerverslag maar eens op onze website; KLIK hier... Een keer per jaar zo’n avond voor al diegenen die hard bezig zijn om het vuur in de club te houden is naar de mening van het bestuur echt gewenst.

En ook naar de toekomst zullen wij weer een flink beroep doen op iedereen om zich in te zetten voor de club. Na vele jaren inzet gaat er toch een aantal leden mee stoppen en mag een ander een keer. Heel begrijpelijk natuurlijk maar ja, het is altijd weer een gemis voor de organisatie. Bij alle commissies is eigenlijk wel versterking nodig. Dus als je zin en tijd hebt om iets in een van de commissies te doen, stuur dan een mailtje naar het bestuur.

Op dit moment hebben wij ook zo’n 100 winterleden van andere verenigingen. Wij zijn daar erg blij mee, het is waardering voor ons park en natuurlijk gezelligheid die meegebracht wordt.
De wintercompetitie, op zondagmiddag in de hal, krijgt veel waardering van de deelnemers. Ik meen dat de 116 deelnemers van 15 verschillende verenigingen afkomstig zijn. Een nieuwe activiteit die volgend jaar nog wel iets groter zou kunnen zijn gelet op het enthousiasme.
Ook op de zondagmiddag spelen er regelmatig 60 kinderen hun eigen wintercompetitie o.l.v. van Christiaan. Zij komen bij 4 verenigingen vandaan.


Achter de schermen worden de nodige begrotingen gemaakt om te zien wat we met de middelen die wij hebben stapsgewijs kunnen doen aan de verbouwingsplannen van het clubhuis.
En vooral niet te vergeten is dat de BarCommissie druk bezig is om zich te oriënteren met welke leveranciers wij verder gaan en wat dat de club oplevert. Jullie horen binnenkort het resultaat.

Kortom; ook in het winterseizoen gebeurt er heel wat op en rond de banen.

Ik wens een ieder veel plezier en een goede gezondheid en een mooie winter toe.

Klaas Roskam, voorzitter
 


AP


Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...