LTV Lockhorst


Jubileumfeest - foto's

Wat een prachtige gebeurtenis bij onze vereniging!
Donderdag de genodigden tijdens de officiële receptie.

Vrijdag enthousiaste jeugd die feest vierde. Een volle bak met clown, spelletjes en hapjes. Onder de bezielende leiding van onze JECO en met hulp van nog een paar vrijwilligers heeft de jeugd zich uitstekend vermaakt bij prachtig weer.

Zaterdag was de grote feestavond voor de jonge en oudere senioren. Alle geledingen waren goed vertegenwoordigd. Iedereen werd onthaald door Teun (artiestennaam) als de jonge aspirant en binnen geloodst naar het eerste drankje. Daarna kon het feest beginnen. Er werd naar hartenlust geknokt aan de casinotafels voor wie de meeste punten had. Dansen ging met DJ Ramon op volle toeren en natuurlijk werd er heel wat afgeklept.

Voor de eerste keer werd de vrijwilliger van het jaar gekozen. Deze award is door het bestuur in het leven geroepen met de bedoeling elk jaar iemand te huldigen als vrijwilliger van het jaar. Voor 2013 is dat Gerard Albers en naar ieders oordeel volkomen terecht.

Zonder al die vrijwilligers had dit feest er niet kunnen komen maar kan er ook niet getennist worden zoals wij dat nu gewend zijn. Hierbij dus alle vrijwilligers ontzettend bedankt.


Geniet van de foto’s en tot ziens op de baan of in het clubhuis.

Klaas Roskam
Voorzitter bestuur LTV Lockhorst

Foto's receptie (14 november)                  Klik hier…… 
Foto's jeugdfeest (15 november)               Klik hier……
Foto's jubileumfeest (16 november)           Klik hier……

Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...