LTV Lockhorst


GOUDEN ACTIE

 Doe mee aan onze GOUDEN ACTIE


Bericht 31.12.2013


Op de laatste dag van 2013 nog een bericht van het bestuur over de Gouden Actie. Aan het begin van ons gouden jubileumjaar is de eerste fase van de verbouwing van het clubhuis in gang gezet en afgerond. Ons clubhuis is - en daar is iedereen het over eens - fantastisch verbouwd. De ambitie ging en gaat evenwel verder dan de financiële polsstok van onze vereniging op dit moment toelaat.


Dat was de reden om de Gouden Actie te starten en jullie te vragen daaraan een bijdrage te leveren. Ons verbouwde clubhuis verdient nieuw meubilair!


De Gouden Actie heeft nog niet de aandacht gekregen die het verdiende. Toch hebben 24 deelnemers -waarvoor hulde en dank! - samen een bedrag van bijna EUR 2.000 bijeen gebracht. Ook hebben we bij de lustrumreceptie een financiële bijdrage ontvangen van onder andere de Gemeente Leusden en de ITA. Hierdoor kunnen we met een kleine aanvulling vanuit de clubkas (mede mogelijk door een meevallende baropbrengst en de revenuen van de Wintercompetitie) de eerste stap zetten voor de vernieuwing van het meubilair in ons clubhuis.


Aan nieuw meubilair staan op de wensenlijst maar liefst 10 tafels, 40 stoelen, 20 (bar)stoelen, een loungehoek en een kinderhoek. Alleen al voor de tafels, stoelen en (bar)stoelen is een bedrag van ca. EUR 8.000 nodig. Met het geld dat we nu hebben gaan we alle tafels en een demoset stoelen kopen. We hebben gekozen voor massieve tafelbladen en stevige onderstellen hiervoor. Een natuurlijke uitstraling, kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijk de prijs hebben de doorslag gegeven bij deze keuze. De demoset stoelen is bedoeld om jullie te laten zien dat we er op uit zijn om ons clubhuis de looks te geven die bij de verbouwing aansluit. Uiteraard willen we je hiermee ook overhalen om - als je dat nog niet gedaan had - jouw bijdrage te leveren aan de Gouden Actie.


Het plan is als volgt: 


 Wanneer       Wat
 Doel
 Zondag 12 januari  Nieuwjaarsreceptie        Presentatie nieuw meubilair (op papier)
 Donderdag 13 februari   Algemene Leden Vergadering  Presentatie tafels en demoset stoelen (hardware)
 12 januari - 1 maart  Veel nieuwe deelnemers Actie  Voldoende middelen voor vervanging van alle meubilair
 Dinsdag 1 april  Begin buitenseizoen  Alle meubilair vernieuwd

Of dit een té ambitieus scenario is, is aan jullie. Ik daag jullie uit dit deel van de renovatie van ons clubhuis vóór de start van het buitenseizoen te realiseren! 

Steun de Gouden Actie en doe mee!
Inschrijfformulier

Voor nu een fijne jaarwisseling en een sportief en gezond 2014.

Namens het bestuur,
Klaas Roskam, Voorzitter


----------
Bericht 20.06.2013


We bestaan 50 jaar; een gouden jubileum met een GOUDEN ACTIE.

Zoals jullie hebben kunnen zien, is er eerder dit jaar keihard gewerkt aan de renovatie van ons clubhuis. Net voor de Algemene Leden Vergadering op 7 februari zijn we gestart met het weghalen van de rode doeken. Op 1 april konden we het openingstoernooi al houden in het (voor een groot deel) gerenoveerde clubhuis.

We willen nu ook het meubilair en de raambekleding vernieuwen, maar daarvoor ontbreekt op dit moment simpelweg het geld. Het bestuur wil een verantwoorde reserve houden. Er moet dus eerst geld 'komen' voordat we de volgende stap kunnen zetten.

Tijd voor een GOUDEN ACTIE.

•  Zijn er 50 leden die 50 euro willen doneren?

•  Zijn er 100 leden die 100 euro willen doneren?

•  Zijn er competitieteams, die als team 4 stoelen doneren?


Samen kunnen we er voor zorgen dat we de ingezette renovatie kunnen afmaken.
Steun jouw vereniging bij het kopen van het nieuwe meubilair en met de aanschaf van nieuwe raambekleding.

Waar moet je bij meubilair aan denken:

•  16 nieuwe barkrukken

•  2 hoge tafels met 8 krukken

•  2 grote leestafels met  totaal 20 stoelen

•  5 tafeltjes met totaal 20 stoelen

•  16 luie stoelen met 4 lagere tafels voor een flexibele loungehoek

•  meubilair voor de kinderen.


Met de aankoop van nieuw meubilair is de renovatie van ons clubhuis nog niet afgerond, maar in kleine en financieel verantwoorde stappen willen we verder gaan.

Daarom wil ik jou namens het bestuur vragen om mee te doen aan de GOUDEN ACTIE voor onze jubilerende club.
Als bestuur zijn we ontzettend trots op het resultaat dat we tot nu toe hebben behaald. Met name door de inzet van onze vrijwilligers en de steun van Lomans Installatie Bedrijven zijn we er in geslaagd om met een beperkt budget veel te realiseren. Hulde!!

Meedoen aan de GOUDEN ACTIE kan simpel door middel van het inschrijfformulier.

Namens het bestuur
Klaas Roskam, Voorzitter

Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...