LTV Lockhorst


CommunicatieCommissie

Samenstelling

Functie Naam Email Foto
Lid Janny Appel
Anja Pater
Erik van der Werve
Sjoerd Zonneveld
 

Taken en verantwoordelijkheden

 • Beheer website

  LTV Lockhorst heeft de beschikking over een eigen website. Deze website vormt een belangrijke schakel in de communicatie voor en door de leden van onze vereniging. De CC is verantwoordelijk voor het beheer van de website. Zij bewaakt de kwaliteit van de informatie, zodat deze een up-to-date en dynamische uitstraling heeft en behoudt.

 • Uitbrengen van de nieuwsbrief

  Onder coördinatie van de CC wordt op verzoek een nieuwsbrief per mail uitgebracht. De nieuwsbrief is bedoeld om onze leden op een directe en snelle wijze te informeren over aandacht vragende zaken; het zijn vooral zaken waarbij de factor tijd een belangrijke rol speelt.

 • Interne communicatie

  De CC is het middelpunt van de communicatie. Zij dient voor de leden het aanspreekpunt te zijn als het gaat om het verspreiden van informatie binnen onze vereniging. De rol van de CC is daarbij faciliterend, ondersteunend en beherend.

 • Externe communicatie

  De CC is verantwoordelijk voor publicaties in externe media. Zij verzorgt de contacten en regelt de plaatsing.

 • Huisstijl voor communicatie

  De CC is verantwoordelijk voor het instellen en onderhouden van de huisstijl voor onze vereniging.

De CC zal voor deze resultaatgebieden faciliterend en sturend optreden naar de leden; de leden zelf zijn meestal verantwoordelijk voor de inhoud van de informatie.

Vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar de CommunicatieCommissie.

Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...