LTV Lockhorst


Lockhorst on Wheels 2017

Promotiefilmpje

Artikel AD In Uw Buurt

Artikel AD Amersfoort

 

Na een fantastische eerste Lockhorst on Wheels in 2016 staan de organisatoren in de startblokken om 'ons' rolstoeltoernooi ook dit jaar weer tot een succes te maken. Net als vorig jaar is hier een behoorlijk bedrag aan sponsoring voor nodig. Naast het zoeken naar bedrijven die dit initiatief een warm hart toedragen, willen we ook onze leden en familie en kennissen van harte uitnodigen om via een donatie als 'Vriend van Lockhorst on Wheels' een bijdrage te leveren. Ook als competitieteam of trainingsgroepje kun je Vriend van Lockhorst on Wheels worden en jouw team als vriend van het toernooi op de kaart zetten. Medio mei kijken we of er voldoende sponsoring is opgehaald om het toernooi door te laten gaan. Doe mee en natuurlijk: kom kijken tijdens het toernooi van 18 t/m 20 augustus!

Vriend van Lockhorst on Wheels kun je worden door een incassomachtiging af te geven aan Lockhorst voor € 10, € 25 of € 50. Meer doneren mag natuurlijk ook, maar dan word je meer dan vriend: reguliere sponsor. Wil je dat, dan kun je het bedrag dat je wilt sponsoren mailen naar de organisatie. Je ontvangt dan een rekening voor het door jou toegezegde sponsorbedrag. Toezeggingen en afgegeven incasso’s worden alleen geïnd als het toernooi daadwerkelijk doorgaat. Het geld dat vorig jaar over was is 1-op-1 ter beschikking gesteld voor het toernooi van dit jaar, dus je steunt het toernooi met elke cent die je geeft. Doneer samen met je vrienden of doe een persoonlijke donatie, want zeg nu zelf: Wie wil er nu geen vriend zijn van ons rolstoeltennistoernooi Lockhorst on Wheels!

Samenvattend
U kunt op drie verschillende niveaus ondersteunen:
• Club van 10          • Club van 25           • Club van 50


Hoe het werkt
Als lid van de 'Club van 10' betaalt u eenmalig een bedrag van €10. Als lid van de 'Club van 25' betaalt u €25 en als lid van de 'Club van 50' betaalt u €50.
Al u meer wilt doneren wordt u reguliere sponsor.


Wat u er voor terugkrijgt
Als vriend van LOW bent u van harte welkom om tijdens dit toernooi te komen kijken. Als lid van de 'Club van 10' wordt uw (bedrijfs)naam - uiteraard alleen indien udit wilt - opgenomen in de “Club van 10”-lijst. Bij de “Club van 25” wordt uw (bedrijfs)naam of -logo op A5-formaat gepresenteerd op een speciaal daarvoor vervaardigd bord. Meerdere vermeldingen zijn uiteraard ook mogelijk (voor elke €25 één). Bent u lid van de ”Club van 50” dan kunt u meedoen met de tijdens het toernooi te geven rolstoel tennis clinic.


Hoe u zich aanmeldt
Aanmelden kan met het aanmeldingsformulier / incassomachtiging. Deze kunt u inleveren bij de bar van LTV Lockhorst of scannen en vervolgens mailen naar  . Doe dit uiterlijk 15 mei!

Tot ziens op ons toernooi!

 

Frank de Wit
Voorzitter LTV Lockhorst

Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...