LTV Lockhorst


Lockhorst Open 2017

Schrijf je in voor 20 augustus 2017 via toernooi.nl

Heb jij het Lockhorst Open al in je agenda staan? Van 2 tot en met 10 september 2017 is Lockhorst gastheer van de 12e editie van het Lockhorst Open, al jarenlang één van de gezelligste toernooien van Leusden, Amersfoort en omstreken. En natuurlijk hét toernooi waar je als lid van Lockhorst bij wilt zijn.

De ‘bijna-altijd-prijs-loterij’, een gezellige feestavond, overheerlijke hapjes voor het tennispubliek of de uitstekend georganiseerde wedstrijdleiding zijn al jarenlang de vaste ingrediënten van het Lockhorst Open. En dit jaar hebben we een nieuwe categorie toegevoegd aan het speelveld!

Vanaf nu kunnen ook niveau 2-spelers zich inschrijven voor het Lockhorst Open! Met de toevoeging van deze nieuwe categorie hopen we nog meer toptennis naar het Lockhorst Open te halen. De andere speelcategorieën (3 - 4 - 5 - 6 17+ - 7 17+ - 8 17+ | HE - DE - HD - DD - GD ) blijven gewoon bestaan en bieden voldoende mogelijkheid voor ieder speelniveau om mee te kunnen doen.

Reden genoeg om je in te schrijven voor het Lockhorst Open. De inschrijving is inmiddels geopend via toernooi.nl!  Dus trommel je tennismaatje(s) op, vertel over het Lockhorst Open tijdens de competitie en aankomende toernooien en dan gaan we er weer een fantastische editie van maken. Blijf intussen op de hoogte van het Lockhorst Open via het Instagram of Facebook account.

Met sportieve groet,

Team Lockhorst Open

 

 

 

 

 


                     
Jeroen Kim Marjolijn Marloes Pam Peter Raoul Raymond Scott Tine Tristan

 

Eerdere Lockhorst Open edities

20162015 | 2014

Terug naar boven


Ogenblik a.u.b. ...